Meeting Agendas

 header.gif

agenda-2016-october-general-mtg-draft-docx-1

 

Agenda 2016 2 9 GENERAL Mtg.docx

 

AGENDA – PTSA Feb. General Meeting   

Date:                Tuesday, February 9, 2016

Location:         CSIHS – Confucius Room

Time:               7:00pm

Agenda Items

Time:               Item:                                                                                                                Owner_______­­

7:00-7:10pm    Welcome/Socialize                                                                                          Pam/Kristin

Snacks – POTLUCK!

7:10pm                        Approval of the Minutes (5 min.)                                                      Liz

7:15pm            Auction Update (10 min.)                                                                                Lea

7:25pm            Principal’s Report (15 min.)                                                                             Ms. Fraser-Hammer

  • including discussion of safety at school

7:40pm            Grad Night Update (10 min.)                                                                           Chris Woelfel

7:50pm                        Johnny Jefferson – Communities in Schools (10 min)                   Johnny Jefferson

8:00pm            Family Engagement Action Plan          (15 min.)                                           Ms. Ernst/Liz

8:15pm                        Adjourn                                                                                                        All

Next General Meeting: Tuesday, March 8, 2016- 7pm  

 

 

Agenda 2016 1 26 BOARD Mtg DRAFT

AGENDA – PTSA Board Meeting

 Date:                Tuesday, January 26, 2016

Location:         Arvidson/Wiley Home

11265 Marine View Dr. SW, Seattle, 98146

Time:               7:00pm

 

Agenda Items

 

Time:               Item:                                                                                                                            Owner

7:00pm                        Call Meeting to Order                                                                                 Pam/Kristin

 

Approval of the Minutes and review of “action items”                                          Liz

 

Set Agenda for next General Meeting – Possibilities:                                                                    All

  • Johnny Jefferson from “Communities in Schools”?
  • Boo Bakan Foster – Native American Education Services – she’ll confirm if available
  • Auction Update
  • Grad Night Update?
  • Snacks/Beverages

 

Auction Update                                                                                                           Lea/Lynn/Kristin

 

Discussion of being the “Fiscal Sponsor” for a City of Seattle Youth Arts grant to                 Kristin

Support Mariachi Program

 

Discussion of possible funding requests from Johnny Jefferson                                             Lisa

  • Another shelf for the Clothing Closet
  • Dinner/snacks for meeting with East Africa families – details TBA
  • Help fund “Skate like a Girl” Program

 

Counseling Info special meeting (specifically signing up for classes)?                                    Lisa?

(Helping families choose classes during registration)

 

Discussion of working with Link Crew on more family involvement                          Pam

 

Discussion of PTSA Student Rep.                                                                                Pam

 

“Road Map” for the rest of our general meetings                                                                     All

 

8:30pm                        Adjourn

NEXT GENERAL MEETING = Tuesday, February 9, 2016, 7pm – Confucius Center  

NEXT BOARD MEETING = Tuesday, February 23, 2016, 7pm – Location TBA

 

AGENDA – PTSA General Meeting   

Date:                Tuesday, January 12, 2015

Location:         CSIHS – Confucius Room

Time:               7:00pm

Agenda Items

 

Time:               Item:                                                                                                                Owner_______­­

7:00-7:10pm    Welcome/Socialize                                                                                          Pam/Kristin

Snacks provided by our CSIHS SM4 Class

7:10pm                        Approval of the Minutes (5 min.)                                                                    Liz

7:15pm                        Discussion of and vote on

– Resolution of Support for “WA Paramount Duty” (10 min.)                                     Lisa

7:25pm            Auction Update (10 min.)                                                                                Lea

7:35pm            Principal’s Report (10 min.)                                                                             Ms. Fraser-Hammer

7:45pm                        Introduction to Boo Bakan Foster, Native American

Education Services                                                                                          Boo Bakan Foster

7:50pm                        ASB Officers Presentation (15 min.)                                                               ASB

8:05pm                        School’s First – Discussion of upcoming Levies          (15 min.)

SchoolFirst Representative

8:20pm            Special Education Presentation (15-20 min.)                                          Patricia Nelson

Diane White-Shaw

Michael Franzen

Nicole Nichols

8:40pm                        Adjourn                                                                                                           All

Next General Meeting: Tuesday, February 9, 2016- 7pm  

 

 header1.gif

November AGENDA – PTSA General Meeting   

Date:                Tuesday, November 10, 2015

Location:          CSIHS

Time:               7:00pm

Agenda Items

 Time:               Item:                                                                                                                Owner_______­­

7:00-7:15pm     Welcome/Socialize                                                                                            Pam/Kristin

Enjoy the snacks prepared by out Consumer Science Students!

  • Student Presentation

7:15pm             Approval of the Minutes (5 min.)                                                                      Liz

7:20pm             Auction Update (5 min.)                                                                                   Lea

7:25pm             Principal’s Report (10 min.)                                                                              Ms. Fraser-Hammer

7:35pm             Key Club (5 min.)                                                                                             Key Club

  • Information about “Coat Drive” for Nickelsville Community

7:40pm             Tutorial on how to access and use “Schoology” and “The Source”                      John Wright

  •  Move down to the library to use computers

8:30pm             Adjourn                                                                                                            All

Next General Meeting: Tuesday, January 12, 2015- 7pm

 

 

 

 

header1.gif

 

Oct. AGENDA – PTSA General Meeting   

Date:                Tuesday, October 13, 2015

Location:          Confucius Room at CSIHS

Time:               7:00pm

Agenda Items

Time:               Item:                                                                                                                Owner_______­­

7:00-7:15pm     Welcome/Socialize                                                                                            Pam

Enjoy the snacks prepared by out Consumer Science Students!

  • Student Presentation

7:15pm             Approval of the Minutes (5 min.)                                                                   Liz

7:20pm             Principal’s Report (10 min.)                                                                           Ms. Fraser-Hammer

7:30pm             PTSA Business

President’s Report (5 min.)                                                                                                         Pam

Introduce Speakers, and Recap of CSIHS Demographics

7:35pm             Seattle Public Library (15 min.)                                                                          Ken Gollersrud

7:50pm             Discussion of Teacher’s Professional Development (15 min.)                     Anna Maria De la Fuente

8:05pm             Discussion of Blended Honors (15 min.)                                                         Paul Fischburg

8:20pm             Question/Answer Period                                                                                     All

9:00pm             Adjourn                                                                                                                    All

Next General Meeting: Tuesday, November 10, 2015

 

 

Sept. AGENDA – PTSA General Meeting   

Date:                Tuesday, September 22, 2015

Location:          Library at Chief Sealth

Time:               7:00pm

Agenda Items

Time:               Item:                                                                                         Owner            

7:00pm             Call Meeting to Order                                                          Pam/Kristin

Approval of the Minutes (5 min.)                                                                   Liz

 

7:05pm             PTSA Business

Presidents’ Report (10 min.)                                                                          Pam/Kristin

Welcome!

Available PTSA positions – please see handout

Please sign up for Google Groups!

 

7:15pm                         Treasurer’s Report (10 min.)                                        Lynn

Present and Vote on Budget

 

7:25pm             Principal’s Report (10 min.)                                                      Ms. Fraser-Hammer

– Welcome!

 

7:35pm             Resources at Chief Sealth (5 min. each)

(Please hold questions.  Each person will be available after the meeting if you would like further information).

 

Denny/Sealth Performing Arts (DSPA)             – Joshua Medaris

Social Work Dept.                                               – Kim Peltola

College Access Now (CAN)                                – Alexis Sullivan and Ali Cortes

Wood Shop                                                             – Nan Johnson

Activities and ASB                                                 – Sarah Martin

Athletics Department                                            – Coach P.

YMCA                                                                      – Kerry Sutton

Neighborcare – In-school health clinic            – Nadia Novotny

Academic Counselor(s)                                          – Dan Rosen or Terra McFarlin

TriO                                                                          – Leti Bravo

International Baccalaureate (I.B.) Coordinator   – Teresa Cairns

Academy                                                          – Gary Perkins

Immersion Program                                      – Pedro Chavez Lopez

Blended Honors                                              – David Katz

Special Education                                             – If available

Proyecto Saber                                                  – If available

9:00pm             Adjourn                                                                                                All

Next General Meeting:  October 13, 2015, 7pm